مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی. ضرب و شتم. سوء استفاده از قیمومیت

سلام من 20سالمه تو 9سالگی برادرم من رو مورد آزار جنسی قرار داده اما از ترس با هیچکس حرف نزدم و شاهدی ندارم آیا الان میتونم ازش شکایت کنم ؟ وقتی دانشگاه دولتی که 3ساعت با محل زندگیم فاصله داشت قبول شدم و مجبور بودم خوابگاه بگیرم به بهانه شبانه بودن دانشگاه و به زور مجبورم کرد برم دانشگاه آزاد در صورتی که خواهرم هم دانشگاه شبانه ای درس میخونه که فاصله 6 ساعته با محل زندگیمون داره و خوابگاه هم گرفته.
حدود 3 سال پیش هم به شکل وحشتناکی من رو مورد ضرب و شتم قرار داد و فقط پدر و مادر و خواهرهام متوجه شدن قبل از اون هم اینکار رو کرده بود و بینیم آسیب دید پدرم جانباز اعصاب و روان و از کار افتادس الان هم توی آسایشگاه زندگی میکنه و برادرم قیمشه برادرم حدود 4سال پیش بخاطر رابطه با زن متاهل بازداشت شده اما رضایت گرفته الان هم بطور مشکوکی افرادی رو خونه میاره که با استدلال من و چیزهایی که دیدم حس میکنم خانم هستن من توی خرج و مخارج خونه شبهه دارم الان هم میخوام ازدواج کنم و پدر و مادرم راضی هستن اما اون نمیذاره و پدرو مادرم ازش میترسن و وقتی فهمید با کسی که میخوام ازدواج کنم در ارتباطم میخواست من رو از خونه بیرون کنه. از لحاظ قانون آیا اجازه این کار رو داره ؟ و آیا میتونه مانع ازدواج من بشه؟
خواهرهام از این موضوعات خبر دارن اما بروی خودشون نمیارن و حاضر نیستن کاری انجام بدن در واقع راضی هم هستن اما من کم آوردم و خیلی تحت فشار عصبی هستم و به بیماری قلبی تنفسی مبتلا شدم لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با این توضیحی که دادید و گذشت بیش از 11 سال در مورد ازار جنسی بعید است که نتیجه ای داشته باشد ولی در مورد ضرب و شتم می توانید شکایت کنید و گواهی پزشکی قانونی بگیرید در مورد ممانعت ازدواج نیز قانونا حق ندارد فقط اجازه پدر یا جد پدری شرط است موفق باشید