مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام بنده 28 سالمه و یک دختر سه ساله دارم شوهر من بددهن و بداخلاق است دست بزن هم دارد تا بحال چند بار منو راهی بیمارستان کرده اما چیزی به کسی نگفتم هرماه تمام بدنم کبود و زخمی است از خشونتاش چند تا فیلمم دارم الان قصد طلاق کردم همچنین هیچ پولی تابحال به من نداده است که خرج کنم همیشه فقط برای خانه خرید میکند الانم منو تهدید میکنه برم طلاق بگیرم راه های دور زدن قانونو بلده موندم چیکار کنم میشه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.برای طلاق می بایست عسر وحرج خود را ثابت کنبد.ماده 1130 قانون مدنی
مایل بودید می توانید تماس بگیرید