مشاوره حقوقی رایگان - عدم همخوانی زمان تنظیم با تاریخ قولنامه

با سلام، مرحوم پدرم در سال 68 یک قطعه زمین به عنوان ارث به من داد. من یک زن بی سوادم که سال 68 با بدبختی اون رو ساختم. پدرم در سال 81 قولنامه به نامم کرد. ولی حالا متوجه شدم که تاریخ قولنامه سال 68 زدن یعنی 13 سال تاریخ رو عقب زدند. منم بدون این که بدونم قولنامه را به اسم پسرم در سال 97 زدم. برادرانم هر کدام هم در اون موقع پدرم سهم ارث بهشون داده. حالا از من شکایت کردن که قولنامه ات جعلی هست. من اون موقع پول نداشتم سند بگیرم ولی اونا سند منزل خودشون رو گرفتن و حالا هم میخوان منزل من رو بگیرن. آیا میتونن این کارو کنن؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. داذخواست اثبات هبه زمین راعلیه تمامی وراث تقدیم وباگواهی گواهان ثابت کنید که پدر درزمان حیات,این قطعهزمین رابشما بخشیده است .