مشاوره حقوقی رایگان - كسر 30 درصد از مبلغ بيعانه جراحی زيبايی

سلام روز شما بخير. من مبلغ 1.500.000 تومان بابت جراحی زيبايی پرداخت كردم (هنوز وقت عمل رزرو نشده) اما با توجه به شرايط كرونا منصرف شده ام، اما مبلغ من را بعد از كسر 30 درصد برمی گردانند. آيا امكان دريافت كليه وجه پرداختی را دارم؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. بستگی به قراردادشما دارد واگرچنین قراردادی نبستیدمتخصص مربوطه موظف است مبلغ مذکورراتمام وکمال پرداخت کند