مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف با عابر پیاده

سلام، بنده با ماشین در راه خودم میرفتم. کامیونی کنار خیابان پارک کرده بود و عابر پیاده ای از پشت کامیون از سمت پیاده رو به سمت خیابان دوید و به درب شاگرد بنده محکم برخورد کرد و دچار خسارت بدنی شد. آیا بنده مقصر هستم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نحوه تصادف در تعیین مقصر بصورت کامل یا جزئی تعیین کننده مقصر هست که افسر کاردان فنی می باید موضوع را در کروکی گزارش کند که در صورت معترض بودن میتوانید با واریز هزینه تقاضای بررسی مجدد توسط هیئت دیگری را نمایید