مشاوره حقوقی رایگان - تصرف بدون اذن زمین مادری

سلام و عرض ادب و احترام به وجود بسیار ارزشمند تون استاد یه سوال حقوقی داشتم:

پدرم همراه دو برادرش مرحوم شدن. عموم زمین مادرشان را که مادر پدر اینجانب نیز هست بدون نظر و رضایت پدرم به پسرش فروخته و پسرش بر اساس قولنامه پدرش سند مالکیت گرفته. سوال اینه با توجه به این که ما سند یا مدرکی در دست نداریم که ثابت کنیم زمین مورد ادعای ما متعلق به مادر پدرمان است و با توجه به این که پدرم و هر دوعموم مرحوم شدن آیا به لحاظ حقوقی راهی است که بتوانیم زمین متعلق به مادر پدرمان را ثابت کنیم و حق پدرمان را به عنوان وراث از پسر عموی مان بگیریم!؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر اثبات گردد سند زمین به نام مادر بزرگ شما بوده و پدر شما هم جز وراث بوده واگر عموی شما بعداً اقدام به تنظیم سند نموده می توانید دادخواست ابطال سند را مطرح کنید