مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه همسر

با سلام احتراما همسرم 250 سکه مهریشو از طریق ثبت اجرا گذاشته و ماشین و 4دونگ از سهم من تو آپارتمانی که توش نشستیم و 2 دونگ از سهم الارث من از خانه پدری رو بازداشت کرده. اولا آیا این آپارتمانی که نشستیم توش و ماشین جز مستثنیات دین حساب میشه یا نه ؟ لازم بذکر است که کل دارایی من 4 دونگ آپارتمان و ماشین و سهم خونه پدرم هست و هر ماه حدودا نزدیک 1800 قسط دارم که 1000تومنش برای همین آپارتمانه. و اگر اینا جز مستثنیات دین حساب نمیشه و به مزایده گذاشته بشه. بقیه مهریه گرفتنش چقدر طول میکشه و چطوری اقساط بندی میشه ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام منزلی که از ان برای سکونت استفاده می شود و در حد شأن باشه مستثنیات دین است و چون مشاع است تشخیص با دادگاه است شما حق اعتراض به توقیف را دارید و طبق تشریفات مزایده باید ابتدا ارزیابی و در روزنامه آگهی شود و اگر خریداری نباشد همسرتان می تواند تقاضا کند که با همان قیمت ارزیابی بابت مهریه اش محاسبه و بنام وی منتقل شود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،خودرومستثنیات دین نیست،منزل وسهم الارث بایددفاع شود.موفق باشید