مشاوره حقوقی رایگان - توقیف برای مهریه

من یه زمین به صورت قولنامه داشتم که به صورت مشارکتی با مادرم بهش واگذار کردم که طی دو یکسال دو طبقه در اون زمین بسازه و یک طبقه رو به من بده و یک طبقه برای خودش ولی خانمم چون راضی نیست یه هفته بعد از این قرارداد که تو بنگاه انجام شد رفته برای مهریه اقدام کرده و قولنامه من که زمین رو که چند روز قبل از قرارداد مشارکت با مادرم خریده بودم عکسش رو داده به دادگاه و دادگاه هم حکم توقیف زده آیا این کار قانونیه ؟ چون من قبلش زمین رو به مادرم واگذارم برای مشارکت هنوز سند هم به نام نفریه که من زمین رو ازش خریدم لطفا من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر قانونی نبود دستور توقیف صادر نمیشد . اگر دارای منزل نمی باشید میتوانید ادعای مستثنیات دین کرده و رفع توقیف بخواهید