مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام باغ قولنامه ای در شهرستان ساوه دارم که توسط شخصی به مبلغ 60 میلیون تومان فروخته شده که بنده شکایت کردم طرفم محکوم به فروش مال غیر حبس 6 ماه تعزیری 60 میلیون جریمه دولت و رد مال شد. بنده حدود 20 میلیون تومن بادوم دارم که خریدار میخواست محصول رو برداشت کنه که نذاشتم گشت انتظامی اومد رفتیم پیش قاضی میگه تا رای تجدید نظر قطعی نشده هیچکدوم وارد باغ نشید. با اینکه مدارکم کامله و کلی هم ضرر کردم بابت رفت و آمد و مرخصی هام چون ساکن تهرانم. الانم میگه هیچکدوم نرید باغ؟؟؟ فروشنده مال غیر حدود 36 سال سن و با فیش صدتومنی که ضامن حدود 70 سال سن داشت آزاد شده و به ما میخنده جالب نیست! من باید چیکار کنم خداوکیلی خیلی ضرر کردم عدالت قاضی واقعا درسته؟ چطوری پیگیری کنم با یک برگه A4 که یه دونه هم شاه داره توش اونم برادر فروشنده هستش منو به این دردسر انداختن. قیمت باغم شده حدود 300 میلیون اما اجازه فروشم به هیچکدوم نداده مدارک جدیدم رو نکردن یعنی ندارن که بیارن مدارکم تکمیله املاکم تایید کرده. پرسیدم میگن اعتراض زدن احتمالا 6 ماه حبس بخشیده بشه. توانایی وکیل خداوکیلی ندارم کمکم کنید. ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

واقعا خسته نیاشید از پاسخ کاملی که دادین.

پرسشگر :

البته باید بگم بعد هشت روز اینم پاسخ خانم وکیل! واقعا عدالت مملکت رو باش خداوکیلی خنده دار نیست تو ی برگه معلومی زمین مردم رو معامله کردن حدود 30 تومن ضرر زدن الانم باغ خودمون پا نراریم دو روز دیگه هم زمستونه.بعد تجدیدنظر لابد دو سال بدوییم 30 تومن اونجا خرج کنیم آیا 20 تومن ضرر و زیان بگیریم یا نگیریم!متاسفم واقعا.

فروش مال غیر فروش باغ غیر