مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سواری پراید

باسلام و خسته نباشید و خدا واقعا خیرتون بده با این کارتون گره ما را حل میکنید
راستیتش من پارسال برج نه یه ماشین قسطی برداشتم هیچ مشکلیم با بنگاه نداشتم بنگاه ماشینا از یه بنده خدای خریده پولشم کامل داده چون من ماشینا قسطی خریدم و بعدم افتاد توی مریضی کرونا نرفتم تعویض پلاک ماشینم از اینجا فهمیدم توقیف روشه استعلام گرفتم اخر برج یازده پارسال توقیفی خورده و بعد ماشینا بردم بنگاه الانم اونجا هستش منم قسطشا دادم ولی بنگاه نرفتن بردارن توقیفیا الان خودم میخام بردارم چون ماشینا خیلی خرجش کردم خیلی صدمه دیدم چون یه شاگرد نانوا سنگکم پشت تنور گرما زیاد تحمل کردنش خیلی سخته الانم بلد نبودم چکار کنم که دست به دائمن شما شدم تورا قران کمکم کنید تا حلش کنم من زنمم پدرا مادر نداره خودمم ندارم کسیا یه تو راهیم دارم ماشینم خیلی نیازمه خدا هرچی میخاید بهتون بده من درد دلما پیش شما کردم شرمنده خیلی ح زدم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر قولنامه دارید الزام به تنظیم سند بدهید