مشاوره حقوقی رایگان - جعل و اضافه کردن مطالبی به قولنامه

با سلام و خسته نباشید .. تاریخ 7.2.1397.. ما ساختمانی که بین ما برادران و خواهران به صورت ارث بوده به فروش رساندیم ولی از نظر قیمتی که خیلی تفاوت با قیمت واقعی داشت به ناچار که از آبرو ریزی و درگیری با برادرانم به اجبار و کراهت آن را امضا کردم و این ساختمان دارای دو سند ششدنگ و یک سند دو نیم دونگ مشاع میباشد که در زمان نوشتن قولنامه فقط از یکی از سندها که دونیم دونگ بود را از ما خواستن و مورد معامله مشخصات همان سند قرار گرفت که به تایید خریدار و مشاور املاک نیز رسید و بعداز حدوداً 50 روز بعد که نااقدام به انتقال سند بودیم، سند بعدی که در قولنامه ذکر نشده بود را به محضر دادم و مشاور املاکی که بدون اجازه از ما و با هماهنگی با خریدار اقدام به اضافه کردن مشخصات سند دوم در قولنامه شدند که این بهانه ای شد تا با این عمل مجدمانه که در واقع جعل صورت داده اند ‌‌‌‌... آیا بنده میتوانم از این عمل غیر قانونی که آنها انجام داده اند اقدام به فسخ قولنامه بکنم.

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
فسخ قولنامه اول ممكن نيست ولي ابطال انتقال دوم با استفاده از تجارب و حضور وكيل دادگستري ممكن خواهد شد. قبل از هر اقدام مراجعه حضوري فرماييد.