مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح زوجه

با سلام. شوهر بنده نزدیک به یک سال است که من و فرزندانم را رها کرده و رفته است. وقتی من شکایت ترک انفاق کردم، ایشان پیش دستی کردند و دعوای تمکین راه انداختند. در جلسه اول دادگاه
رای به نفع من شد. اما اعتراض گذاشت و من هم دفاعیه گذاشتم و دادگاه تجدید نظر جلسه حضور گذاشتند. در دادگاه تجدید نظر شروع به فحاشی و توهین به من و خانواده من کرد. قاضی بیرونش کرد و گفت همه چیز به نفع شما است. چند روز بعد از دادگاه به خانه آمد و من را کتک زد و خودش به 110 زنگ زد و گفت که من را راه نمی دهد. امروز حکم امده که به دلیل صورتجلسه کلانتری حکم به نفع اون شده. در صورتی که چند روز بعد از دادگاه تمکین آمد و دعوا کرد. چطور بدون حضور من و بعد از دادگاه، توانسته چیزی به پرونده بگذارد؟ آیا میتوانم رای دادگاه تجدید نظر را برگردانم؟ چون من هم نامه پزشکی قانونی دارم، هم صورت جلسه کلانتری که در حضور مامورین من را کتک زد و هم پرونده بستری. لطفا جواب من را بدهید. ممنون.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام اعاده دادرسی ظرف بیست روز بعداز ابلاغ رای تجدید نظر بخواهید