مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی چک برگشتی

سلام. تو خبر ها خوندم که طبق قانون جدید چک، امکان مسدود سازی همه حساب های بانکی کسی که چک بلامحل برگشتی داشته رو 24 ساعت بعد از برگشت چک وجود داره. میخواستم ببینم برای بستن همه حساب های شخصی که ازش چک برگشتی دارم و الان هم 24 ساعت گذشته باید چی کار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

برو بانک برگشت که گرفتی یا از اجرای ثبت اقدام کن یا از اجرای احکام دادگاه بعد برو حسابهای فرد مسدود کن