مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام. خودرو من در حالت مستی گرفته شده. در پارکینگ هستش و 21 روز هم توقیف شده. خودم هم بعد از دادسرا با وثیقه آزاد شدم. آیا میتونم خودرو خود را با پرداخت جریمه و هزینه پارکینگ در بیارم؟ با چه راه حلی خودرو رو از پارکینگ در بیارم؟ باید تا 21 روز صبر کنم؟

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

اگه گواهینامه شما را باطل نکردن اره میتونی یه درخواست بده که انشالله قبول میکنن