مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع المعامله کردن شخص بدهکار

سلام. من از شخصی بابت طلبی که ازش دارم به مبلغ حدود 30 میلیون تومن، شکایت کردم. موفق به اخذ رای مثبت شدم. حکم رو برای اجرا، به اجرای احکام بردم. اما متاسفانه با استعلام از بانک ها و اداره ثبت متوجه شدم که شخص مذکور هیچ دارایی نداره که بشه توقیف کرد.
من هم به علت مشغله کاری و مجهول المکان بودن شخص مذکور، توانایی جلبش رو ندارم. (اصلا حوصله پیگیری حکم جلب رو ندارم) آیا
راهی وجود داره که بتونم کاری کنم که بدهکار بالاخره یک جا گیر بیفته و مجبور بشه به من مراجعه کنه؟ مثلا من درخواست ممنوع الخروجی رو
دادم که برای مدت شش ماه ممنوع الخروج شده. مثلا میشه درخواست ممنوع المعامله شدن طرف رو به صورت نا محدود داد؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. خیر این امکان وجود نداره که ممنوع المعامله بشه. در قانون پیش بینی نشده.