مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاورین محترم . من در سال 89 حین خدمت مقدس سربازی در هنگ مرزی ماکو یگان مهندسی انگشتان 2 3 4 بند یک دچار قطعی و شکستگی شد. تمام مدارک و پرونده دارم کمیسیون 140 رای معلول خدمتی داده . الان من با دست راستم توان کار ندارم . ایا معلول خدمتی مثل جانبازی حقوق و مزایا داره سوال دوم ایا معلول خدمتی مثل جانبازی درصد داره . باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،معلول خدمتی فقط مستمری می گیردومزایای جانبازی راندارد.موفق باشید