مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ثمن معامله ملک

باسلام. یک ملکی رو فروختم و روز اول خریدار 197 میلیون پول نقد آورد بنگاه. ما گفتیم اون جا و املاک هم شاهده که گفتیم این پول شمارش نشده میره بانک شمرده بشه. اما تو بانک 192 میلیون بود. قرار شد بعد از سند زدن، بده. سند زدیم اما این آقا دیگه زیربار پرداخت نمیره. چطور میتونم شکایت کنم؟ تجهیزات خونه پکیج و شوفاژ و کولر تو قولنامه قید نشده میتونم از این بابت هم شکایت کنم و بگم اینا تو قولنامه نبوده و شکایت کنم ازش اینا رو پس بگیرم تا پولم زنده بشه؟

پاسخ ها :

مطالبه مابقی ثمن معامله ملک عدم پرداخت مابقی ثمن معامله ملک دریافت مابقی ثمن معامله ملک مابقی ثمن معامله ثمن معامله ملک قوانین خرید و فروش ملک