مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی باغ

با سلام
اینجانب زمینی دارم در شمال که در سال 87 تغییر کاربری داشته و در سال 88 با کمک وام روستایی در انجا خونه ای ساخته ام. امسال قصد دیوار کشی داشتم که شوار و دهیار با توجه به قانون طرح هادی اجازه دیوار کشی ندادند و گفتند حتما باید عقب نشینی بشود (قسمتی از زمین بر کوچه است و کوچه 10 متری است و در همان قسمت درختانی 50 ساله قرار دارد). الان کوچه 8 متری است و من در شوار و دهیاری تعهد دادم که اجازه دیوار کشی بدهند هر وقت طرح هادی اجرا شد با هزینه شخصی خودم عقب نشینی بکنم. بعد از موافقت دهیاری وشروع به کار یکی از اهالی روستا به عنوان شاکی خصوصی اجازه دیوار کشی را نداد. قرار شد که بخشی از زمین را بردارند و در ادامه اجازه صادر شود. من هم قبول کردم و زمانی که در روستا نبودم نه تنها همان بخش بلکه جاهای دیگر را کندند و الان زدند زیر حرفشان و اجازه دیوار کشی نمیدهد. آیا تخریب بدون حضور من جرم نیست؟ من نمیخواهم اصلا دیوار بکشم. تکلیف زمین تخریب شده من چیست؟ از کجا برای دفاع از حق خودم شروع کنم در حالی که شورا و دهیار دایما میگویند صبر کنید و این سو مدیریت ما بود

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

تخریب ملک دیگری جرم است و میتوانید از طریق دادسرا علیه وی شکایت کنید