مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام من چند سال پیش به عنوان ویزیتور در شرکتی مشغول کار شدم و برای ضمانت 20 میلیون سفته تحویل دادم ولی کسی برای ضمانت پشت سفته را امضا نکرد. بعد از چند وقت من از شرکت اومدم بیرون ولی گفتن سفته ها رو براتون میفرستیم ولی تا الان برامون نفرستادن من هم پیگیر شدم ولی جوابی ندادن و شرکت هم جابجایی داشتن و پیداشون نکردم دیگه آیا برای من در آینده مشکل حقوقی پیش می آید ؟و من چکاری باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام نیاز به مطالعه قرارداد میباشد لطفا تماس بگیرید 09399590697