مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزندان پسر و دختر

با سلام مردی بازنشسته مشاغل سخت هستم و همسر سابق ام پس از توقیف و گرفتن تنها خانه و کلیه اسباب و اثاثیه و نیز ماشینی که در سال 80 به نامش زده بودم و طلاهای موجود در بانک کارگشائی و دخالت برادرانش و پدرش و ایجاد ضرب و جرح که منجر به محکومیت برادر و پدرش شد منزل را 6 سال ترک و نهایتا طلاق توافقی گرفتیم، الان از خرداد ماه نتوانستم بدلیل اینکه خانه ای ندارم و با حقوق اندک بازنشستگی اجاره‌ هم میدهم و نمی‌توانم پولی برای دخترها که 26 و 24 ساله هستن و پسرها که 18 و 16 ساله هستند بفرستم و دخترها و یک پسرم برایم اظهارنامه خرجی و نفقه و تهدیدم کردن که ازم شکایت میکنن!!
واقعا نمیدونم چیکار کنم کاشکی میمردم راحت میشدم، من تمامه زندگیم را به آنها و مادرشان دادم و در بهترین نقطه شهر زندگی میکنن و منم یه خونه 60 متری اجاره کردم و خودم نیز بعد از بازنشستگی ساله 92 ادامه تحصیل دادم و برای گذشتن از تنهائی الان هم دانشجوی دانشگاه دولتی و مهندسی هستم و با این شرایط و کرونا نمیتوانم کاری انجام بدم، خواستم لطفا منو راهنمائی کنید و با حقوق بازنشستگی 3 میلیون 500 و مستاجر و دانشجو که به ته برج هم نمی‌رسد چیکار کنم!؟
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما اقدامی نکنید .دادخواست باید فرزندان بدهند و باتوجه به فیش حقوقی و درآمد شما دادگاه نفقه را تعیین خواهد کرد