مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت و افترا

با سلام من حدود 3 سال در اموزشگاهی کار میکردم در این مدتی بیمه ام نکرد و حقوق کمی میگرفتم و قراردادی نداشتیم اواخر بدلیل اینکه بیمه و افزایش حقوقم رو درخواست کردم منو اخراج کرد و من نیز برای گرفتن حق و حقوق قانونی به اداره کار مراجعه کردم ولی ایشان طی جلسات همیشه منکر این بودند که من کارمندشانم و هر جلسه اظهار داشتند که من به صورت دورکاری برایشان کار میکنم بعد دو و نیم ماه و گذشتن جلسات دادگاه که ایشان دیدند که جریمه سنگینی را باید پرداخت کند از من به دلیل خیانت در امانت و سرقت شکایت کردند و حتی دو شاهد دوغین نیز معرفی کردند که وقتی پرونده را مطالعه میکردم اظهاراتشان جالب بود:《ما در جلوی اسانسور منتظر بودیم که خانم منشی از اسانسور بیرو امدند یک کیف برزنی سیاه 30 سانتی همراه با کتاب دستشان بود و کیف زیپش باز بود و اقلام سرقتی از کیف مشخص بود و مانتو سیاه و شال سیاه سرشان بود و ماسک نزده بود》این را نیز قید کنم که اقلامی که اظهار دارد که من سرقت کرده ام اصلا وجود خارجی ندارد تا فاکتورسازی نیز پیش رفته در جلسه بازپرسی من هم دوستم رو که باهم در انجا کار میکردیم رو به عنوان شاهد معرفی کردم که حرفهای من رو تایید کرد و حتی به وجود دوربین مداربسته نیز اشاره کردیم خلاصه بازپرس رای منع تعقیب من رو صادر کردن الان سوال من اینه که اگه بخوام از شاهدا و خود کارفرمام شکایت کنم میتونم محکومشون کنم یا نه؟ و چطور میتونم رای اداره کار رو که سه ساعت کاری برایم در نظر گرفته اند را تغییر دهم چون واقعا این بی انصافیه!من خیلی روزها از 8صب تا 10 شب اونجا کار کردم و سه ساعت یک سوم ساعات کاری من هم نیس.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام رای اداره کار رو میتونین به دیوان عدالت اداری اعتراض کنین و به اتهام شهادت کذب و افترا هم میتونین شکایت کنین ولی توصیه میکنم مشاوره حضوری با بکی از وکلای محترم داشته باشین