مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه بلاعزل در مورد اهدای حقوق

سلام. خسته نباشید خانمی با وکالت نامه بلاعزل برداشت حقوق مرحوم شوهرش را به موسسه خیریه ما داده است و چندماه پیش خودش کارت را سوزاند و حقوق را برداشت نمود و ما هم با وکالتنامه ای که داشتیم دوباره کارت را گرفتیم الان از بانک خواسته که جلوی حقوق را بگیرند و به دادگاه درخواست رجوع از هبه داده است. آیا با توجه به اینکه کلمه هبه در وکالت نامه نیامده است این هبه است؟ یا صدقه جاریه؟ و آیا میتواند بدون دلیل و فقط بخاطر پشیمانی اش وکالت نامه بلاعزل را باطل کند؟ در حالی که در اقرارنامه ای که ایشان امضاء کرده است مدت را مادام العمر و هرگونه پشیمانی را از خودشان سلب و ساقط نموده است

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اولا بادادن وکالت بلا عزل,بمعنی عدم برداشت وجه ازجانب موکل نمی باشد مگراینکه دروکالتنامه این مطلب قید شده باشد. ثانیا ,اینکه منظورایشان هبه بوده یا صدقه,دادگاه باید احراز نماید قصد طرفین چه چیزی بوده است.ثالثا برابرماده807ق م. صدقه قابل رجوع نیست رابعا,باتوجه به خیریه بودن موسسه,بنظرصدقه باشد خامسا,ساقط کردن پشیمانی,بمعنی سقوط حق رجوع می باشد.