مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خودرو

باسلام و خسته نباشید بنده دوهفته پیش خودرو خود را معامله کردم و بین خود قولنامه نوشته شد شماره چک قید شده و خریدار یه فقره چک به اسم بنده و بحساب بنده با مبلغ کل خودرو خوابانده و برگه رسید معتبر بانکی بهم داد بنده با استعلام از بانک گفتن معتبر است و در چند ساعت آینده بحساب بنده می آید متاسفانه بخاطر اطمینان خاطر از حرف شعبه بانک سند به نام خریدار زده و ایشان رفتند فردای همان روز با مراجعه به بانک چک به علت عدم موجودی و عدم مطابقت امضا برگشت خورد خریدار تلفن خود را خاموش کرده تعویض پلاک کرده و یک بار نیز خودروی بنده را فروخته مجدد تعویض پلاک شده بنده چک را از بانک دریافت کرده و متوجه شدم چک به نام شخص دیگر است و صاحب سند کس دیگری و بنده بخاطر این مانور متقلبانه شکایت کلاهبرداری کردم و درخواست توقیف خودرو رو داشتم و برای صاحب چک هم صدور اجراییه گرفتم ممنون میشم بنده مال باخته رو راهنمایی کنین تا به حقم برسم با تشکر از سایت دادراه

پاسخ ها :

پاس نشدن چک ثمن معامله خودرو توقیف خودرو فروخته شده چک ضمن معامله خودرو خرید و فروش خودرو خودرو