مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

با سلام من از دو نفر پسر مجرد به جرم زنای به عنف شكايت كردم و خودم زن متاهل هستم اما چون شاهدی و آزمايشی برای اثبات زنا نداشتم از شكايت خودم صرف نظر كردم و در يكی از دفاتر ثبت اسناد رسمی صراحتا اقرار كرده ام كه متهمين مذكور نفرات واقعی در جرم نبودند و دچار اشتباه شدم و تقاضای موقوفی پرونده را دارم و با توجه به اين نامه قرار منع تعقيب با توجه به نداشتن ادله كافی و اقرار بنده برای متهمين صادر شده اما باتوجه به عذاب وجدانم خواستار محاكمه شدن آن دو پسر هستم آيا ميتوانم دوباره از آنان شاكی شوم؟؟؟

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

با سلام
نخیر نمی تونید ، مگر اینکه در یک زمان و مکان دیکری مجددا اتفاق افتاده باشه که بخواهد طرح دعوای جدیدی انجام بدید