مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه و تکلیف اقساط معوقی که یک نوبت مبادرت تعرفه مال بیش از ارزش اقساط شده بوده

بنده چند سال قبل محکوم به پرداخت مهریه شدم اعسار دادم تقسیط بندی شد(هر پنج ماه یک سکه کامل ) در جریان پرداخت اقساط چندین قسط معوق شد (7 قسط ) که مال معرفی کردم (پلاک ثبتی که ارزش کارشناسی زمان تعرفه و توقیف بیشتر از 7 سکه معوق اعلان شده بود )) اینک با افزایش نرخ سکه تعدیل اقساط مهریه به دادگاه دادم که در مراحل نهایی صدور حکم است اما با توجه به افزایش نرخ سکه از بابت اقساط معوقی که تعرفه پلاک داشتم اینک قیمت پلاک کمتر از اقساط شده البته در زمان تعرفه پلاک قیمت کارشناسی پلاک از قیمت تعداد اقساط معوق بیشتر بود پرسش فعلی من این است در این شرایط وضعیت اقساط معوق چگونه خواهد شد ایا زوجه میتواند با توجه به نرخ حال اضافه بر پلاک مطالبه کند درحالیکه در زمان تعرفه اینجانب حتی ارزش پلاک بیشتر اقساط معوق هم بوده تاخیر اجرا سبب شده که تا حال اقساط پرداخت نشود و الا اینجانب که در ان زمان با تعرفه پلاک عملا تسویه داشتم لطفا اینجانب را راهنمایی کنید با تشکر فراوان