مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام من و خانومم قبل از ازدواجمون با هم دوست بودیم و باهم توافق کردیم بعد از عقدمون خانومم مهریه رو ببخشه الان یکسال از ازدواجمون میگذره و ما یک متنی رو بادست خط خودش و امضا و اثرانگشت در همین راستا نوشتیم که اشاره به بخشش مهریه با جزییاته که توش اشاره میشه که ایشان با رضایت و صحت کامل عقل مهریه رو بخشیده من هیچ وظیفه ای برای پرداخت مهریه ندارم و الان میخوام بریم دفتر اسناد رسمی که شنیدم که میگن پدر عروس باید باشه درصورتی که هیچ نیاز قانونی نیست در این زمینه آیا همه دفترخانه ها میگن پدر عروس باید باشه یا سلیقه ای و اگر اصلا این نریم دفترخانه و به همون دست نوشته اکتفا کنیم اگر روزی خانومم ادعای طلب مهریه کنه میتونه مدعی باشه لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر همسرتان به سن 18 سال کامل رسیده باشه ضرورتی به حضور ولی نیست و مدرک شما سند عادی تلقی می شود و امکان انکار و تردید و ادعای جعل وجود دارد ضمن اینکه بخشش هبه محسوب می شود و می تواند با شرایطی رجوع کند موفق باشید