مشاوره حقوقی رایگان - در رفتگی مکرر کتف

با سلام من توی آموزشی ( به علت داشتن برگ سبز اموزشی به مدت 10 روز بود) دچار در رفتگی کتف شدم ولی در ان روز برایم گزارش حادثه ننوشتند بعد از مدتی طی یک درگیری لفظی مسئول مافوقم من را هل داد که به زمین خوردم و دوباره کتفم در رفت و من را به بهداری پادگان اعزام کردن و به بهداری اکتفا کردم اما بعد از دو روز دوباره سر پست بودم که در حال اب پاشی درب دژبان بودم که کتفم خود به خود در رفت و به بیمارستان اعزام شدم حال که دکتر تشخیص داده که کتفم نیاز به عمل دارد به پزشک معتمد مراجعه نمودم ولی ایشان مرا به کمسیون معرفی نمود آیا راهی هست بدون رفتن به کمسیون و بدون گرفتن معافیت پزشکی کتفم را عمل کنم ؟ برای دریافت غرامت و جانبازی چطور ایا به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود بله شما میتوانید به صورت ازاد بیرون عمل جراحی انجام دهید.ودرصورتی که مدارکی داشته باشید که ثابت کنید این اتفاق در دوران خدمت اتفاق افتاده هم میتوانید غرامت بگیرید واگر خوبنشوید جانبازیهم تعلق میگیرد