مشاوره حقوقی رایگان - افترا

نگهبان برج ( محل كار ) بعد از چندين سهل انگاری در كار و گرفتن اخطار از اينجانب شروع به شايعه پراكنی و افترا به اينجانب كرده و بنده بعد از چندين بار گذشت با داشتن دو شاهد بالغ و واجد شرايط قصد شكايت دارم لطفا راهنمايی كنيد كه به پرونده بنده رسيدگی خواهد شد يا خير ... اطرافيان بر اين باورند كه چون اون مرد و من يك دختر كار به جايی نميشه رسوند.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر حرف ها وبدگویی های ایشان جرمی را به شما نسبت داده باشد می توانید باتهام تهمت وافترا ازش شکایت کنید واگرهم صرفا توهین کرده که می توانید بامعرفی شهود ازش شکایت کنید