مشاوره حقوقی رایگان - با کشف مدرک جدید قرار منع تعقیب رو تا چند سال بعد از صدور قرار میتوان ارائه و تقاضای تعقیب مجدد نمود

با سلام و احترام به کانون وکلای گرامی و زحمتکش ، درباره پرونده مجروحیت در ماموریت اینجانب ، پزشک بهداری بدستور متخصصین بیمارستان ناجا عمل نکرده و بنده که سرباز معاف از امورات انتظامی را طبق دستور پزشک به بیمارستان اعزام نکرده اند که تحت مداوا قرار گیرم 2 سال بعد در اثر تشدید بیماری روحی تشدید شده مبتلا به از کارافتادگی کلی اینجانب در تامین اجتماعی شود در زمان خدمت شکایت دکتر بهداری را در دادسرای نظامی و عدم معرفی به بیمارستان رو طبق دستور پزشکی رو کردم که دادیار دادسرا یک نظامی بدون حضور من و بدون نوشتن حق اعتراض به قرار صادره. و ابلاغ قرار به بنده به مورخ 19 سال پیش باعث تشدید بیماری روحی و حال 9 سال است که این مجروحیت سبب حجر بنده گردیده حال چگونه میتوانم با مدرک اثبات کننده جدید از جمله احکام قطعیت یافته دادگاه و پزشکی قانونی که 37 و نیم درصد دیه دریافت کردم از ناجا و مدارک دستور پزشکان متخصص پس از مجروحیت و اعزام اون موقع رو بدست آوردم حال امکان تعقیب مجدد را میتوانم بکنم چگونه لطفا پاسخ بفرمایید که اگه ممکنه توسط شما اقدام کنم باتشکر و قدردانی ، آیا پس از این مدت میتوانم به قرار اعتراض کنم یا شکایت جدید ارائه دهم با عنوان دیگر یا همان عنوان شکایت قبلی با کشف دلیل جدید. کدام راه منطقی قانونی و ساده تر است ؟ با تجدید احترام مجدد و شایسته محجور ف.ر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

قانونا مطابق آیین دادرسی کیفری ازحکم قطعی شده پس ازدریافت سند و مدرکی جدیدکه بتوان ازحکم صادره اعاده دارسی نمود قابل رسیدگی درمحاکم قضایی هست جادارد مدارک رابایک وکیل درمیان بگذاریدتاراهنمایی نماید

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

با دلایل جدید به دادسرای نظامی محل سکونت خود مراجعه و مدارک رو ارائه نمایید
اگر در استان مازندران هستید به دفتر اینجانب برا راهنمایی بیشتر مراجعه نمایید
وکیل محمدنژاد