مشاوره حقوقی رایگان - تمدید وکالت فروش

سلام خسته نباشید
من یه ماشین دنا پلاس خریدم وقتی رفتم تعویض پلاک گفتن ماشین واسه ده میلیون بدهی توقیف داره به علت جواب گو نبودن فروشنده من خودم کارامو کردم و ماشین رفع توقیف کردم حالا واسه تمدید وکالت فروش باید هزینه رو کی پرداخت کنه من یا فروشنده؟؟؟؟

پاسخ ها :

هزینه تمدید وکالت فروش خودرو تمدید وکالت فروش خودرو وکالت فروش خودرو خودرو