مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پزشکی

با سلام بنده حدود 10سال بیمه دارم الان حدود 8ماه هست دریا کار میکنم تو یه شرکت قرارداد یک ساله دارم. عسلویه هستم و کف پام صاف هست و همراه با درد آیا میتونم بازنشستگی پزشکی بگیرم بابت صافی کف پام ممنون میشم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام صافی کف پا مربوط به سربازی است در مورد بازنشستگی با ارجاع امر به کمیسیون تصمیم گیری خواهد شد ولی بعید به نظر میرسد موافقت با ابزنشستگی صورت پذیرد