مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر پزشکی قانونی

سلام وقتتون بخیر من 15 مرداد تصادف کردم و راننده رفیقم که مقصر تصادف بود موقع تصادف من با سرو صورت رفتم تو شیشه جلو ماشین و از ناحیه سر و پیشانی جراحت های زیاد ولی بصورت خراش خونی بود حتی شیشه خورده تو چشمم ریخته بود سرم بشدت درد میکرد و گردنمم همین که وقتی امبولانس رسید گردنی بستن و منو به بیمارستان منتقل کرد از ناحیه ساعد دست چپ درد و کبودی و ارنج دست راس درد شدید و زانوها درد کبودی داشتم و و از همه جا عکس گرفتن و گفتن که کوفتگی شدید هست و برای سرم سیتی اسکن نوشتن که فردای ان روز باید انجام میدادم و اما رفیقم که راننده بود فقط گوشه لب پایین ورم کرده بود و احساس درد در قفسه سینه داشت تا فرداش باهم رفتیم سی تی اسکن من به نوشته پزشک متخصص بیمارستان رفتم این رفیقم چون دید هیچی براش ننوشتن همین طور رف سی تی اسکن و گفت گردنم درد میکنه همین طور همسرش براش گردنبند گرفت و بست و بعد 12 روز رفتیم پزشکی قانونی حالا برای ایشون دیه بریدن اما من دریغ از یک هزارم درصد مگه میشه همچین چیزی درحالی که هیچیش نبود نه زخمی در سرو صورت داشت و ضربه ای به گردنش وارد شده بود ایا اعتراض کنم نتیجه میتونم بگیرم ؟ عکسهای فردای تصادفم هست بینی من ورم کرد روی بینیم زخم شده که حتی الانم جاش هست و زخم های ریز روی پیشانیم ایا عکس نشان پزشکی قانونی بدهم قبول میکنند

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله حتما اعتراض کنید چرا که خراش های سطحی صورت هم مشمول دیه هستن و شما صدمات سنگین تری را متحمل شدید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید اعتراض کنید و دیه به شما تعلق میگیرد