مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

در سال 94 تعداد پنج فقره چک اینجانب به مبلغ 127 میلیون برگشت خورد و بعد از شکایت محکوم به پرداخت شده و اینجانب درخواست اعسار کردم اما چون توان پرداخت نداشتم درخواست تجدید نظر کردم اما دادگاه مجددا حکم اولیه را در سوم آبان 98 تایید کرد و حال از آبان98 تاکنون حکمی جهت پرداخت نیامده حال اینجانب تا چه زمانی باید منتظر حکم بمانم آیا دادگاه پیگیر موضوع هست یا شاکی؟ ممنون از مشاوره شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

حکمی جهت پرداخت نیامده ؟ پس رای تجدیدنظر مبنی بر تایید رای بدوی بصورت اقساط حکم نیست ؟
اگر خواهان پرونده را به اجرای احکام برده باشد میتواند پیگیر قضیه باشد یا اینکه فعلا بنا به دلایلی منتظر باشد

مهدی اصغری مقدم

مهدی اصغری مقدم :

استان :

درود. شما باید در اسرع وقت به واحد اجرای احکام مراجعه کنید و اقساط خود را پرداخت کنید. مضافا با درخواست اعسار جدید تقاضای تعدیل اقساط را بدهید.