مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام خسته نباشید پیامک نهایی اجرای احکام بعد از تجدید نظر چند وقت دیگر ارسال میشود؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر پرونده کیفری باشد خود شعبه پرونده را به اجرای احکام میفرستد و شاید پیامک به دستتون برسه یا نرسه منتظر پیامک نمانید و از طریق اجرا پیگیری کنید . اگر حقوقی باشد محکوم له باید ادامه فرایند اجرا رو پیگیری کنه تا پرونده به اجرای احکام برسه