مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و تمکین

سلام من و نامزدم دو ساله عقد کردیم، نامزدم سر ناسازگاری زده و سه ماه هست تمکین خاص و عام نمیکنه، ولی من نفقش ریختم حسابش، و نمیخوام طلاقش بدم، دوتا سوال دارم
1-من داخل دوران نامزدیم و مهریه اش 110سکه هست آیا من باید 55سکه پرداخت کنم یا قانون عوض شده؟
2-نامزد من تمکین نمیکنه، من داخل دوره نامزدیم و نامزدم هیچ دلیل موجهی نداره، آیا میتونه با حق حبس باز هم تمکین نکنه یا اینکه اولین قسط مهریه بدم باید تمکین کنه؟؟با تشکر

پاسخ ها :

نسرين  بختياري

سرکار خانم نسرين بختياري :

با عرض سلام
در صورت لزوم تماس حاصل فرمائید.