مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام
ما امسال یک واحد آپارتمان خریدیم که در دفتر املاک هم مبایعه نامه نوشتیم
قیمت ملک 804 میلیون بود که 400 میلیون رو پرداخت کردیم و قرار بود 9 خرداد در تعاونی حاضر بشیم و مبلغ 200 میلیون دیگه بدیم و خریدار واحد رو در تعاونی به نام بزنه
اما تا الان بخاطر بدهی هایی که در تعاونی داشتن اینکار انجام نشده
حالا با توجه به گرون شدن واحد فروشنده هرروز مارو تهدید میکنه که قرار داد رو فسخ میکنم.
میخواستم بدونم آیا حتی اگه ایشون ضرر و زیان رو پرداخت کنه ولی ما راضی نباشیم میتونه قرارداد رو فسخ کنه؟
این واحد چون هنوز سند نداره و آخرای ساخت آن هست باید در تعاونی به نام ما میخورد
با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
فسخ قرارداد تابع شرایط خاصی است در فرض سوال شما اگر عدم پرداخت الباقی ثمن برای فسخ پیش بینی شده باشد بلی میتداند ان هم در شرایط خاص در غیر اینصورت با توضیحات شما راهی برای فسخ ایشان وجود ندارد