مشاوره حقوقی رایگان - خلاصی از اثاثیه مستاجر

سلام
هنگام اجرای حکم تخلیه توسط کلانتری چه راهکاری برای خلاصی از شر اسباب مستاجر وجود دارد؟
مامور اجرا گفته است باید شخصی معرفی کنید که آنها را تحویل بگیرد
یا وسایل در خانه باقی بماند.
آیا این اجباریست؟
چه راهکار قانونی دیگری وجود دارد؟
چه کسی حاضر میشود خودش را به دردسر بیندازد؟
ما به مجری قانون مراجعه کردیم که مشکل را حل نکند نه اینکه مشکل دیگری به مشکلاتمان اضافه شود.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

سلام
‌ماده 45 - هر گاه در محلی که باید خلع ید شود اموالی از محکوم‌علیه یا شخص دیگری باشد و صاحب مال از بردن آن خودداری کند و یا به او‌دسترسی نباشد دادورز (‌مأمور اجرا) صورت تفصیلی اموال مذکور را تهیه و به ترتیب زیر عمل می‌کند:
1 - اسناد و اوراق بهادار و جواهر و وجه نقد به صندوق دادگستری یا یکی از بانکها سپرده می‌شود.
2 - اموال ضایع شدنی و اشیایی که بهای آنها متناسب با هزینه نگاهداری نباشد به فروش رسیده و حاصل فروش پس از کسر هزینه‌های مربوط به‌صندوق دادگستری سپرده می‌شود تا به صاحب آن مسترد گردد.
3 - در مورد سایر اموال دادورز (‌مأمور اجرا) آنها را در همان محل یا محل مناسب دیگری محفوظ نگاهداشته و یا به حافظ سپرده و رسید دریافت‌می‌دارد.

پس با استناد به این ماده ،اموال به جای دیگری با دستور صادره از دادگاه منتقل میشود واین مستلزم شرح وضعیت ودریافت دستور جدید از قسمت اجرا خواهد بود