مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه و درخواست طلاق

با عرض سلام و احترام
بنده میخواهم مهریه ام را مطالبه کنم
در حالیکه همسرم چند برابر مهریه من ارزش خانه و ماشینش است و احیانا پول نقد هم‌ دارد
آیا درصورت مطالبه مهریه، مهریه کامل و نقد به بنده پرداخت میشود؟
این پروسه چه مدت زمانی طول میکشد؟
آیا بعد از دریافت مهریه میتوانم درخواست طلاق نمایم؟
آیا میشود محدوده رقمی حق الوکاله تا مرحله نهایی را اعلام فرمایید ؟
باید ذکر کنم که ما دعواهای لفظی فوق العاده بدی داریم و دوبار مورد تهاجم وی واقع شدم ولی آسیب زیادی ندیدم و در حد درد و کبودی جزئی بوده که من به پزشک قانونی مراجعه نکردم.

پاسخ ها :

نسرين  بختياري

سرکار خانم نسرين بختياري :

با عرض سلام در صورت لزوم تماس حاصل فرمائید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر همسرتون توان مالی داشته باشن بله یکجا پرداخت میشه. درخصوص طلاق شما نمی‌توانید درخواست طلاق بدهید مگر در موارد خاص و عسرو حرج.