مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم پرداخت اقساط خودرو

سلام. بنده 23 برج فرودین امسال یک خودرو وانت از طریق سایت اینترنتی به صورت اقساط معامله کردم. مورد معامله از این قرار بود که 20 میلیون تومان پیش دادم و ماهیانه باید 2 میلیون و 800 هزار تومان پرداخت میکردم. در مبایعه نامه 10 تا قسط تنظیم کردیم و بابت هر روز تاخیر در پرداخت، 30 هزار تومان قید کردیم.
بنا به دلایلی و خرابی کاسبی، 4 ماه پرداختی نداشتم. کلا 26 میلیون تمام به فروشنده دادم. حالا فروشنده اومده ماشین رو از در خونه برده و حساب کتاب کرده با خودش. حالا چطور، من سر در نمیارم. از 26 میلیون پول بنده 11 تومن داده و الباقی رو نگه داشته. مبلغ دیرکرد رو یک 8 میلیون و یک 2 میلیون جدا حساب کرده. خرج سند بیمه شخص ثالث بیمه بدنه رو کلا خسارت پرداخت نکردن. 4 ماه قسط رو 14میلیون زده به نامم. خواهش میکنم در این مورد راهنمایی کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد منعقد شده و ایشان اجازه ندارند که خودرو را بدون دستور دادگاه از شما بگیرند حتی اگر شرط فسخ هم وجود داشته باشد باید توسط دادگاه مورد حکم واقع شود