مشاوره حقوقی رایگان - سرقت دوچرخه از ساختمان

سلام.
2 عدد دوچرخه من در پارکینگ مجتمع دزدیده شده.
حدود 10 روز بعد از اولین جلسه رسمی با ورود من به مجتمع به مدیر این مجتمع 6 واحدی که نوساز هست، گفته بودیم که چون درب مجتمع چندین بار دیده شده باز مانده؛ برای درب مجتمع آرام بند بگیره و چون کلید دست افراد مختلفی بوده قفل درها را عوض کنید ولی به هر دلیل این کار هنوز صورت نگرفته بود و این سرقت در ساعت بین 23 شب تا 9 صبح اتفاق افتاد.
با وجود این که دوچرخه ها در راه پله همکف و حیاط قفل نبوده اند. آیا میشود گفت مدیر مجتمع مقصر است و کوتاهی و سهل انگاری کرده و باید خسارت بدهد یا مدیر میتواند به بهانه فرصت و پول تعویض قفل و خرید آرام بند را نداشته تبرئه شود؟
آیا اینکه به مدیر گفتیم کارهای هزینه بر را به تدریج انجام دهد و این که دوچرخه بدون قفل و زنجیر در مشاعات مجتمع پارک بوده باعث تبرئه مدیر و ساختمان میگردد؟
(البته قرائنی نیز وجود دارد که به خاطر تصمیمات جلسه و برخی عکس العمل های مدیر ساختمان تعمدی در فراهم نمودن زمینه این دزدی توسط مدیر یا یکی دیگر از همسایه ها وجود دارد.)

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوع سرقت هیچ ارتباطی به مدیر ساختمان ندارد