مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زوجه قبل از پایان ازدواج موقت

با سلام.
من حدود 3 سال قبل با دختر خانمی که در یک رابطه قبلی باکره بودن خود را از دست داده بود، صیغه 5 ساله خوندیم. با داشتن دو شاهد مرد ولی هیچ مدرکی و دستنوشته امضا شده ای بین ما وجود ندارد. این خانم بدون اتمام مدت به دلیل اختلافات مالی علی رغم پرداخت مهریه ایشان اقدام به ازدواج کرده و ماجرا از جانب من به خانواده ایشان و همسر فعلی ایشون شرح داده شده و ایشون اقدام به شکایت با موضوع هتک حرمت کرده. آیا من به استناد رابطه ای که با ایشون داشتم، میتونم از خود در دادگاه دفاع کنم و خیانت ایشون رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

ازدواج زوجه قبل از پایان ازدواج موقت اثبات خیانت زوجه در ازدواج موقت اثبات خیانت زوجه اثبات ازدواج موقت با استناد به رابطه جنسی ازدواج موقت خیانت زوجه هتک حرمت