مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اعتبار حکم توقیف ملک

با سلام و تشکر
ایا میشه کسی خانه ای را توقیف کند که چند نفر در آن زندگی میکنن و پس از توقیف کلن همه کارهارو رها کند ایا همچنان خانه در توقیف میماند یا مدت زمانه مشخصی دارد میخاهیم خانه را بفروشیم و همچنان توقیف است و کسی که خانه را توقیف کرده خبری از او نیس ایا تبصره ای لایحه ای وجود داره که اجرای حکم از بین بره و خانه از توقیفی دربیاد ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر باید با دستور مقام قضایی یا به درخواست توقیف کننده رفع توقیف شود . میتوانید مال دیگری معرفی کرده و جایگزین نمایید تا از منزل رفع توقیف شود