مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام فردی به من چهل میلیون طی هشت فقره چک وعده دار بدهکار هست و اولیش برگشت خورده و اقدام کردم ایا باید هرماه پس از برگشت چک اقدام کنم یا میشه در اخر همه چکها رو با هم اقدام کنم ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

تصمیم با شماست که منتظر بمانید و یکجا اقدام کنید یا دونه به دونه شکایت کنید البته اگر از صادرکننده چک گرفته اید ولی اگر از ظهرنویس دریافت کرده اید قضیه متفاوت است