مشاوره حقوقی رایگان - افراز منزل مسکونی

با سلام و خسته نباشید.
بنده دارای یک آپارتمان مشاعی به میزان سه دانگ سه دانگ با همسرم میباشم. مدتی قبل همسرم با درخواست تامین خواسته مهریه آپارتمان بنده رو توقیف کردن که پس از اعتراض بنده به مسثتنیات دین بودن آپارتمان از توقیفی خارج شد. ولی پس‌ از مدتی همسر بنده درخواست افراز اپارتمان رو دادن. میخاستم بدونم پس از به مزایده گذاشتن و فروختن آپارتمان پولی که از فروش سهم آپارتمان بنده هست رو بابت مهریه توقیف میکنن؟ یا به بنده جهت خرید ملک جدید عودت میدن؟ و راهکار شما جهت دریافت پول از دادگستری چی هست؟ممنون

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

عرض سلام... همان زمان به استناد این که مستثنیات دین هست و برای اجاره منزل از اون استفاده می کنید ، می توانیئد مبلغ رو اخذ کنید. اما این که کل مبلغ به شما تحویل می شود یا مقداری از آن بستگی به میزان آن و سایر موارد دارد.

پرسشگر :

ممنون از جوابتون.فقط امکانش هست بفرمایید به چه عواملی بستگی داره؟من پول رو برای خرید یک منزل کوچکتر میخام

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به درخواست زوجه بابت مهریه توقیف میشودومازادبه شمامستردمیشود