مشاوره حقوقی رایگان - برای ممانعت از حق و رفع تصرف باید شکوائیه بنویسم و یا دادخواست حقوقی

با عرض سلام احترام به عرض عالی میرسانم اراضی روستای ما با اراضی یک روستای دیگر که شهرستان مان هم جدا از هم است در سال1311مرز بین دو روستا توسط مامورین ثبت اسناد استان تحدید حدود و نقشه برداری شده ولی روستای مجاور به حق خود قانع نشده وارد حریم ما شده با شکایتهای متعدد جهت رفع تصرف بجایی نرسیده و در سال 1358 با مراجعه اهالی روستای ما به استانداری وقت و به دستور استاندار مذکور و از طرف استانداری و اداره ثبت اسناد استان تحدید حدود و رفع تصرف شده ولی مجددا هرساله مقداری به اراضی ما تجاوز نموده و در سال حاضر مقدار 200 هکتار از اراضی ما در تصرف آنهاست لذا مدت 15 سال است با شکایتهای کافری دادخواستهای متعدد بجایی نرسیده ایم لازم به توضیح است که تو این مدت 15 سال دو بار هم توافق نمودیم طبق اسناد مدارک و تحدید حدود نقشه آنها حدود را توسط کارشناسان رسمی دادگستری پیاده نماییم که قضیه تمام شود لذا با هزینه ای و جلسات متعدد و مامورین ثبت و اسناد محل و دوربین و شاخص مرز بین دوردستها مشخص نمودیم طرف مقابل قبول نکرده و ما به دادگستری محل مراجعه دادخواست مبین بر الزام به تعهد و انجام وظیفه ارائه نمودیم دادگستری اقدام ننموده رئیس دادگستری گفته ممانعت اجرای ندارد به شما ما حالا چه کار کنیم عاجزانه تقاضای کمک راهنمایی را خواستاریم
بالیدیم احتراما
از استان همدان شهرستان فامنین روستای ...
ضمنا لازم به ذکراست که تمام مدارک مربوطه بصورت کتبی موجود است که درصورت لزوم خدمتان ارائه می‌شود

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام
شمانیازبه وکیل دادگستری دارید

حتما پرونده خود را به وکیل بسپارید