مشاوره حقوقی رایگان - طلب حق و حقوق

باسلام. بنده وقتی که ازدواج کردم همسرم یه قطعه زمین داشت که قبلا از مادرش خریداری کرده بود و اکنون سند دستی آن موجود می باشد. بنده در طول هفت سال زندگی مشترک با تلاش و کوشش و با پول وام ازدواج و... این زمین را ساختم. الان که در مراحل جدایی از همسرم هستم آیا من می توانم نسبت به این خانه که زمینش به نام همسرم است اقدام کنم؟ باتوجه به اینکه حتی کارگری که در ساخت زمین به من کمک کرد شهادت میدهد و همسایه ها نیز شاهدند که روزی که ما ازدواج کردیم این خانم فقط یک قطعه زمین داشت و اکنون تبدیل به خانه شده و اینکه ساخت زمین چیزی است که ما در طول زندگی مشترک به دست آورده ایم. آیا پول ساخت آن بین من و خانمم تقسیم میشود؟ خواهش میکنم من را راهنمایی کنید من با خون دل این منزل را ساختم

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

این زمین درحال حاضر ساخته شده ودیگرزمین نیست پس مستلزم یک سنددیگرهست حالادرسندجدیدشمامیتوانیدحق خودرا بگیرید مسلما 50 _50 تقسیم نشود کمتر نمیشود
پس قطعا مطمئن باشیدصاحب زمین الزاما صاحب خانه نمیشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که سند به نام همسرتان باشد نسبت به منزل نمیتوانید ادعا کتید و صرفا مطالبه هزینه های انجامی را به شکل مطالبه طلب درخواست دهید مگر اقراری ودست نوشته ای در خصوص سهم داشتن داشته باشید