مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک در زمین همسر

با سلام.من اگر الان در زمینی که پدر زنم به خانومم میدهد با وام مسکن خونه بسازم و با توجه به این که پروانه ساختمان به نام من میاد و برای پروانه قولنامه یک متراژی که می سازیم باید به اسم من باشد، آیا در آینده همسرم به هر دلیلی میتونه بگه زمین مال من هست و اصلا خونه خودت رو خراب کن برو ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است نوشته بین خودتان بنویسید که در آینده مشکلی پیش نیاد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه 7ر کس نسبت ب سهمی ک دارد در هر زمان میتواند مدعی عدم استفاده یا ورود سایرین گردد . بهتر است سهم هر کس ب صورت مکتوب مشخص باشد .