مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعمیر پمپ آب

سلام و خسته نباشید.
ما در شهر پرند، آپارتمان 8واحدی در هر طبقه 2 واحد و طبقه 4مستاجر هستیم و یکی از مشکلات مسئله آب و فشار آب می‌باشد که بنابر نیاز ضروری همه ساختمان ها پمپ آب دارند چون در طبقات سوم به بعد آب اصلا بالا نمیاد مخصوصا در تابستان ها.
متاسفانه در ساختمان ما چندین ماه از بهمن 98 پمپ خراب بود تا مرداد ماه 99 بعد از چندین هزار بار تماسی که مالک با مدیر ساختمان می‌گرفتند و جواب گو نبودند و یا امروز به فردا ها موکول میکردند و همچنین مالک چندین بار حضوری با مالکین واحد های دیگر برای تعمیر پمپ صحبت کردند، بالاخره بعد از کلی دوندگی به مدت 1 ماه پمپ کار کرد و باز متاسفانه خراب شده است و حالا باز هم با همان مشکلات مواجه شدیم و هیچ جوابی هیچ اقدامی برای تعمیر پمپ انجام نمیدهند مسئله این است چون واحد های طبقه سوم و یک واحد در طبقه چهارم خالی هستند و کسی نیست که اعتراض کنه برای نداشتن آب این افراد هیچ اقدامی انجام نمی دهند و متاسفانه با این هزینه های بالا هر روز باید هزینه رفت و آمد به دلیل بی آبی و خریدن آب با دبه برای استفاده در حد غذا درست کردن یا نوشیدن آب و باتوجه به شرایطی که بیماری همه گیر کرونا وجود دارد متاسفانه از نظر رعایت نظافت و رعایت کردن حق حقوق دیگران ساختمان بسیار کثیف و بی نهایت بی مسئولیت هستند .
در آخر عاجزانه خواهش میکنم برای حل این مشکل راهنمایی کنید.
با سپاس از شما.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید نماینده در همه مورد اقدام کند و وظیفه رفع مشکل را دارد