مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی و مشکل سند

باسلام. یک پراید لیزینگی از نمایشگاه بهمن سال 97 خریدم یک قسطش مانده بود و قرار شد فروشنده خودش بپردازه اما توی مبایعه نامه اینو ننوشته فروشنده بعد از دو روز زنگ زد که ضرر کردم و ما گفتیم میاییم برا صحبت و توافق و بخاطر مشغله دوسه هفته بعد رفتیم ولی چیزی نگفت از افزایش قیمت و درمورد سند گفت کاراش انجام دادم خبر میدم بهتون و هردفعه همینو تکرار کرد و بعد از چندماه متوجه شدم که ماشین توقیفه و فک کردم بخاطر قسطش شرکت توقیف کرده و فروشنده گف چون گرون شده قسطشو خودت بپرداز و با کلی رفت و امد بینتیجه نهایتا راضی شدم به پرداخت قسط اما با پیگیری مشخص شد توقیف بخاطر ی چک صاحب اولیه که کارت و برگ سبز بنام ایشون هست انجام شده
از دادگاه ادرس صاحب چک رو گرفتم و ایشونو دیدم که ادعا میکنه من بخاطر طلبی کا داشتم از صاحب اولی ماشینو خریدم بعد گفته باید دوتا قسطشو بپردازی تا سند بنامت بزنم و بعد از پرداخت قسطها بازم سند نداده و فسخ شده معامله و توسط دادگاه و وکیل و توقیف پول طلبو گرفتم ازش ولی اقساطی که پرداختمو نداده بهم برا همین رفع توقیف نمیکنم البته این پرونده بسته شده ولی خب صاحب چک میگه دوباره میخوام اقدام کنم و رفع توقیف نمیکنم
این توقیف تاریخش برای سال 97 هست و 12 روز قبل از خرید من و تنظیم مبایعه نامه
من فقط کارت ماشین دستمه و طبق مبایعه نامه ثمن معامله رو پرداختم ولی امضای صاحب اول که لیزینگ و کارت بنامشه نیست توی مبایعه نامه
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم اقدام کنم که سند بگیرم
باتوجه به اینکه پراید چند برابر شده و فروشنده و کسی که حکم توقیف گرفته یک سال نیم قبل یا صاحب اصلی همه ی تمرکزشون روی این موضوع هست ایا حق من که همون زمان طلافروختم و پول ماشینو دادم چی میشه
باتشکر

پاسخ ها :

خرید خودرو لیزینگی سند خودرو لیزینگی خودرو