مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من خانمم مهریشو گذاشته اجرا 330سکه هست من حقوقم کارگر پمپ بنزینم 2300هست من چجوری باید بدم مهریشو هیچی بنامم نیست مستاجرم باید برم زندان

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

مجازات حبس در مورد مهریه، فقط تا سقف 110سکه بهار آزادی یا معادل آن اجرا خواهد شد و نسبت به مازاد، قانونگذار، اثبات توانایی زوج را شرط مطالبه مهریه از سوی زوجه قرار داده یعنی در پرداخت مهریه‎ی مازاد بر 110 سکه،‌ حکم جلب صادر نمی‎شود و فقط در صورت استطاعت مالی زوج، اموال او توقیف خواهد شد. در خصوص شما بر فرض که به پرداخت 330 عدد سکه بهار آزادی برای مهریه همسرتون محکوم شده باشید ، اگر 110سکه را یک‎جا بپردازید یا نسبت به آن میزان اعسار شما احراز و اثبات شود، بابت 390 سکه باقی‎مانده، زندانی نمی‌شوید ولی اگر نتوانید 110سکه را بدهد یا نتوانید حکم اعسار به آن میزان بگیرید ، جلب خواهید شد